Misiunea noastra este sa oferim copiilor un mediu recreeativ-educativ plin de armonie, caldura si siguranta, in care imaginatia si creativitatea sa infloreasca.

Dorim sa le oferim o evolutie sanatoasa in primii ani ai dezvoltarii lor intr-o atmosfera in care acestia sa se simta protejati si insotiti pe propriul lor drum in viata, pentru a deveni adulti echilibrati, cu o gandire mobila.

“Sa-i primim pe copii cu veneratie, sa-i educam cu iubire si sa-i trimitem mai departe in libertate deplina…”

R. Steiner

Prietenii Educatiei cultiva fantezia si creativitatea aducand in atentia copiilor activitati care sa-i tina departe de stimulii nocivi ai erei in care traim si sa-i apropie de natura, de identitatea nationala si personala.

Activitatile propuse vor ajuta copiii sa iubeasca matematica, limba romana, teatrul, limbile straine dar si mestesugurile, traditiile, cultura poporului roman, avand o structura ritmica si cu sens.

Fiind invatator in scoala Waldorf Ramnicu Valcea am simtit nevoia reala a copiilor de a consolida cunostintele achizitionate la scoala, dar si de a asimila altele noi, prin joc, miscare si activitati care sa-i apropie de natura si de cunoasterea de sine. O sete de activitati instructiv educative cu caracter recreativ prin intermediul carora copiii sa descopere lucruri noi, sa cunoasca in mod natural si spontan mediul inconjurator, sa lege prietenii, sa socializeze, sa fie invatati sa-si accepte si sa-si stapaneasca emotiile, sa creeze, sa se bucure, sa creasca frumos si sanatos!

Echipa

Dana

Creatoarea bebelibrarie.ro, Dana crede cu tarie ca educatia timpurie este esentiala si este cea care deschide “ferestrele cunoasterii”.

Ionela

Are experienta de invatatoare si studii de 3 ani de pedagogie prescolara Waldorf si alti 2 de invatamant primar Waldorf. A participat la cursuri de cunoastere a principiilor de baza Montessori, la workshopuri si lectii deschise Step by Step, toate in directia de invatamant alternativ.

Marius

Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, participă la competiții în circuitul național de tenis și antreneaza copii cu vârste cuprinse între 5-14 ani.